Salata "Floarea soarelui"

de fluturas in Salate, 16 Mar 2010 | 12092 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Bucataras Lena si am fost incantata de aspectul ei...merita incercata,este si foarte gustoasa!
Eu am modificat putin reteta dupa gustul meu dar am pastrat aranjamentul de floarea soarelui!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cutie mica de porumb
  • o cutie de ciuperci
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 3 oua
  • o cutie de chip-suri Pringles(mai putin de jumatate am folosit)
  • maioneza
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Floarea soarelui":

Se fierbe pieptul de pui si morcovii.Ciupercile se calesc cu ceapa verde taiata marunt.Se fierb ouale 10 minute,se racesc si se dau prin razatoare.Pieptul de pui se taie cubulete si morcovul se da prin razatoare.Fiecare dintre ingrediente se sareaza si pipereaza separat dupa gust.

Se pune primul strat de carne (eu am amestecat-o cu maioneza) apoi morcovul ras,un strat de maioneza.Urmatorul strat e de ciuperci cu ceapa verde,alt strat de maioneza peste care se pun ouale date prin razatoare.Deasupra se pune porumbul bine scurs de zeama.Se presara patrunjel verde in jurul salatei.

Se orneaza cu chips-urile pentru a forma petale numai inainte de servire pentru a nu se inmuia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Floarea soarelui"" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata italiana cu creveti si parmezan